Loading ..

تأثیر صادرات لبنیات در کیفیت محصول

  • 1394/06/19
  • 53 بازدید

مدیرعامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی کشور بیان کرد: صادرات محصولات لبنی کمک بسزایی به صنایع در کیفیت و ارائه محصول با رقبا خواهد داشت.

محمدرضا اسماعیلی مدیرعامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص صادرات لبنیات اظهار داشت: در واقع صادرات محصولات لبنی به بیش از 19 کشور دنیا صورت می‌گیرد اما بیشترین میزان صادرات محصولات لبنی به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و برخی کشورهای اروپایی بوده است.

وی افزود: ارزش صادرات محصولات لبنی سال گذشته حدود 500 الی 600 میلیون دلار برآورد شده است.

اسماعیلی در ادامه بیان کرد: صادرات محصولات لبنی کمک بسزایی به صنایع در کیفیت و ارائه محصول با رقبا خواهد داشت و در حالی که با واگذاری اختیارات جزء به اتحادیه‌ها و نظارت عالیه دولت در آینده نزدیک محصولی با کیفیت‌تر خواهیم داشت که متأسفانه این ابزارها در دست اتحادیه‌ها نیست و به همین خاطر دچار مشکلات فراوان شده است.

مدیرعامل اتحادیه تصریح کرد: بسیاری از کشورها امتیازاتی به صنایع می‌دهند که اگر این امتیازات مشوق‌های صادراتی و یارانه‌ها به موقع به صنایع داده شود می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.



باشگاه خبرنگاران