502 بازدید
محصول ارگانیک از مزایا تا معایب
|
601 بازدید
مراحل تنظیم طرح توجیهی کارخانه های مواد غذایی
|
1007 بازدید
بهداشت مواد غذایی Food Hygiene))
|
1588 بازدید
دوران رکود فرا رسیده ، ممکن است از شنیدن این حقیقت خوشحال نشوید.
|
4642 بازدید
در روش نوین CIP که توسط کارخانجات صنایع غذایی در کشور های توسعه یافته مورد استفاده قرار میگیرد ، یک ماده اکسید کننده و ضدعفونی کننده جایگزین اسید نیتریک می شود .
|
3246 بازدید
مباحث مورد بررسی: 1) عوامل خارجی موثر بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر2) تعیین پایداری اکسایشی روغن
|
6727 بازدید
تعریف ، تاریخچه و موارد استفاده از آنتی اکسیدانها ، طبقه بندی آنتی اکسیدان ها ، آنتی اکسیدان های طبیعی ، آنتی اکسیدان های سنتزی ، فعالیت آنتی اکسیدانی ، روش های اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی
|
2048 بازدید
استویوزید Steviosid یا قند تهیه شده از گیاه استویا ۳۰۰ بار شیرین تر از قند ساخارز تهیه شده از چغندر است.
|
1859 بازدید
مضرات مصرف زیاد شکر و مزایای مصرف شکر استویا
|
5672 بازدید
تاثیر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در دو مرحله
|