Loading ..
راهنما
راهنمای سایت
درباره ما
تماس با ما
همکاری با سایت
قواعد رتبه بندی
فراخوان سایت
فرصتهای شغلی
صنایع غذایی
تولیدکنندگان محصولات غذایی
سازندگان و واردکنندگان ماشینآلات صنایع غذایی
تولیدکنندگان ، واردکنندگان و فروشندگان ملزومات بسته بندی
تولیدکنندگان ، واردکنندگان و فروشندگان مواد اولیه و افزودنی
واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات غذایی
پخش کنندگان ، عمده فروشان و بنکداران محصولات غذایی
تولیدکنندگان ، واردکنندگان و فروشندگان مواد اولیه خام (دامی ، باغی ، زراعی و آبزی)
آزمایشگاههای کنترل کیفیت
تولیدکنندگان ، واردکنندگان و فروشندگان تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی و تحقیقاتی
صادرکنندگان گواهینامههای بینالمللی
صنایع کشاورزی
پرورش دهندگان دام
پرورش دهندگان طیور و ماکیان
پرورش دهندگان آبزیان
تولیدکنندگان ، واردکنندگان و فروشندگان خوراک دام ، طیور ، آبزیان و حیوانات خانگی
سازندگان و واردکنندگان ماشینآلات و ادوات کشاورزی (کاشت ، داشت ، برداشت)
تولیدکنندگان و واردکنندگان بذر ، نهال و نشاء
سازندگان و واردکنندگان تجهیزات و لوازم پرورش دام ، طیور و آبزیان
تولیدکنندگان و واردکنندگان کود و سموم
تولیدکنندگان ، واردکنندگان و فروشندگان دارو ، واکسن ، ریز مغذی
تولیدکنندگان و عمده فروشان گیاهان دارویی
کسب و کار
مشاوره تخصصی صنایع غذایی
فروشندگان ماشینآلات دست دوم
خریداران ماشینآلات دست دوم
سامانه کاریابی
آگهی استخدام
متقاضیان دریافت نمایندگی فروش
اعطاء کنندگان نمایندگی فروش
امکانات تبلیغاتی سایت
آگهیهای تبلیغاتی
خدمات جنبی
کارخانه و کارگاههای فروشی
اعلان واگذاری ظرفیت مازاد تولید کارخانجات
نمایشگاهها
کنفرانسها
دورههای آموزشی
فرهنگ لغات و اصطلاحات
فهرست استانداردهای صنایع غذایی
ضوابط تاسیس و بهره برداری
انجمنهای علمی و صنفی
پیوند های مرتبط
اخبار
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی
رپورتاژ خبری شرکتها
مقالات تخصصی و مطالب علمی
اعضاء
ثبتنام عضو جدید
ورود اعضاء
En
1403/02/08
Skip Navigation Links
صفحه اول
>
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدی صنایع غذایی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدی صنایع غذایی
ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خرما
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیر گوشتی
ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آبمیوه ، آب سبزیجات و صیفی جات ، نکتار و انواع نوشیدنی ، شربت ، کنسانتره و پوره
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
ضوابط فنی و بهداشتی سیلو
ضابطه فنی و بهداشتی کارخانجات تولید کننده قند و شکر
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب معدنی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده آبمیوه ، نکتار ، نوشابه میوه ای بدون گاز ، شربت و کنسانتره
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده اسانس ، عرقیات و عصاره های گیاهی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع پاستا
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده روغن خوراکی خام گیاهی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی و نظام مدیریت ایمنی فرآوری و بسته بندی چای
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آدامس
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آرد غلات و حبوبات
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع شکلات و فرآورده کاکائویی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع شیر و فرآورده های لبنی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های تخم مرغ
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده نمک طعام
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های یخی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده یخ خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی ادویه و چاشنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی بهره برداری و تاسیس آبمیوه جات سبزیجات صیفی جات , شربت و کنسانتره
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر (بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ژلاتین خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مواد غذایی فرآیند شده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سرکه
اخبار جدید کسب و کارها
کانالهای کسب و کار
متقاضی نمایندگی فروش
اعطاء نمایندگی فروش
فروش ماشین آلات دست دوم
خرید ماشین آلات دست دوم
واگذاری ظرفیت مازاد تولید
آگهی تبلیغاتی
آگهی استخدام
کارخانه و کارگاههای فروشی
خدمات جنبی
نمایشگاه ها
کنفرانس ها
دوره های آموزشی
گروه تلگرام مرجع کالا و خدمات
پیغام گیر واتساپ
پیغام گیر واتساپ