510 بازدید
محصول ارگانیک از مزایا تا معایب
|
609 بازدید
مراحل تنظیم طرح توجیهی کارخانه های مواد غذایی
|
1015 بازدید
بهداشت مواد غذایی Food Hygiene))
|
1597 بازدید
دوران رکود فرا رسیده ، ممکن است از شنیدن این حقیقت خوشحال نشوید.
|
4653 بازدید
در روش نوین CIP که توسط کارخانجات صنایع غذایی در کشور های توسعه یافته مورد استفاده قرار میگیرد ، یک ماده اکسید کننده و ضدعفونی کننده جایگزین اسید نیتریک می شود .
|
3253 بازدید
مباحث مورد بررسی: 1) عوامل خارجی موثر بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر2) تعیین پایداری اکسایشی روغن
|
6735 بازدید
تعریف ، تاریخچه و موارد استفاده از آنتی اکسیدانها ، طبقه بندی آنتی اکسیدان ها ، آنتی اکسیدان های طبیعی ، آنتی اکسیدان های سنتزی ، فعالیت آنتی اکسیدانی ، روش های اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی
|
2056 بازدید
استویوزید Steviosid یا قند تهیه شده از گیاه استویا ۳۰۰ بار شیرین تر از قند ساخارز تهیه شده از چغندر است.
|
1866 بازدید
مضرات مصرف زیاد شکر و مزایای مصرف شکر استویا
|
5680 بازدید
تاثیر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در دو مرحله
|