Loading ..
Skip Navigation Linksصفحه اول > مقالات تخصصی


3

527 بازدید

محصول ارگانیک از مزایا تا معایب

محصول ارگانیک از مزایا تا معایب


3

627 بازدید

مراحل تنظیم طرح توجیهی کارخانه های مواد غذایی

مراحل تنظیم طرح توجیهی کارخانه های مواد غذایی


3

1033 بازدید

بهداشت مواد غذایی Food Hygiene))

بهداشت مواد غذایی Food Hygiene))


3

1612 بازدید

مناسب ترین جایگزین شیرخشک صنعتی برای کاستن هزینه های تولید محصولات غذایی

دوران رکود فرا رسیده ، ممکن است از شنیدن این حقیقت خوشحال نشوید.


2

4672 بازدید

روش نوین فرآیند CIP در کارخانه های صنایع غذایی

در روش نوین CIP که توسط کارخانجات صنایع غذایی در کشور های توسعه یافته مورد استفاده قرار میگیرد ، یک ماده اکسید کننده و ضدعفونی کننده جایگزین اسید نیتریک می شود .


3

3270 بازدید

پایداری اکسایشی روغن زیتون

مباحث مورد بررسی: 1) عوامل خارجی موثر بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر2) تعیین پایداری اکسایشی روغن


4

6750 بازدید

آنتی اکسیدان ها

تعریف ، تاریخچه و موارد استفاده از آنتی اکسیدانها ، طبقه بندی آنتی اکسیدان ها ، آنتی اکسیدان های طبیعی ، آنتی اکسیدان های سنتزی ، فعالیت آنتی اکسیدانی ، روش های اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی


3

2072 بازدید

استویا شیرین تر از قند

استویوزید Steviosid یا قند تهیه شده از گیاه استویا ۳۰۰ بار شیرین تر از قند ساخارز تهیه شده از چغندر است.


3

1886 بازدید

مضرات مصرف زیاد شکر و مزایای مصرف شکر استویا

مضرات مصرف زیاد شکر و مزایای مصرف شکر استویا


4

5700 بازدید

بررسی جایگزینی نمک سدیم (نمک طعام) با نمک پتاسیم (کم سدیم) برروی پنیر یواف

تاثیر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در دو مرحله


123