شرکت نامی نیک نهاد (سهامی خاص) - سه‌نان

A good name.

لوگوی شرکت نامی نیک نهاد

سه نان با مخلوطی از آرد گندم های موجود که ویژگی های آن مورد تایید بخش غذایی گروه صنعتی (کاک) هلند می باشد تهیه و تولید می شود. آرد مصرفی در سیلوهای مکانیزه از حیث گرما و رطوبت کنترل و نگهداری می شود. با استفاده از فرآیند پیشرفته دستگاه‌های تخمیر ، خمیر آماده ورود به بخش فرهای تونلی می‌شود. این پروسه تمام اتوماتیک و پیوسته باعث حذف جوش شیرین می‌شود زیرا خمیر به صورت اصولی به اصطلاح حرفه نانوایی ورز داده می‌شود در عین حال سرعت در تولید نیز حفظ می‌شود. سه نان در فرهای مخصوص بدون تماس مستقیم با آتش پخت می شود. تحقیقات و استانداردهای جهانی نشان می دهد که پخت نان در آتش مستقیم سرطان زاست. نان پیش از بسته بندی توسط برج های خنک کننده به دمای مطلوب میرسد. در نتیجه این عمل ، زمان ماندگاری سه نان زیاد بوده و به آسانی دچار کپک زدگی نمی شود.


مدیر عامل : نعمت اله بابایی


تاریخچه شرکت نامی نیک نهاد

گروه صنعتی نامی نیک نهاد تحت نام تجاری سه نان ، با احداث کارخانه در شهرک صنعتی بهارستان در زمینی به مساحت 1.5 هکتار ، به عنوان اولین و تنها واحد تولید کننده نان صنعتی در ایران با ظرفیت تولید 50 تن در روز فعالیت خود را آغاز نمود و در 22 مهرماه 1387 به بهره برداری رسید. در سال 1398 سه نان با تولید روزانه 150 تن نان سالم و مغذی در سفره میلیون ها ایرانی جای دارد.