شرکت سولیکو کاله - کاله
معرفی توسط شرکت بارگذاری نشده است!
تاریخچه شرکت سولیکو کاله
یکی از اولین تلاشهای بنیانگذار مجموعه سولیکو درراه ایجاد مجموعهٔ عظیم امروزی ، تولید همبرگر در زیرزمین محل فعلی شرکت در سال ۱۳۵۷ بود. به دلیل وجود انگیزه ، روحیه تلاش و پیگیری خستگیناپذیر او و مدیران وقت بهتدریج تولید توسعهیافته و شرکت فرآوردههای گوشتی تهران (سولیکو) شروع به کار کرد. با توجه به رشد و توسعههای بعدی ، محل مجموعه در سال ۱۳۶۰ به احمدآباد مستوفی انتقال داده شد و ظرفیت تولید نیز افزایش یافت. تولیدات اولیه این شرکت شامل همبرگر، سوسیس (آلمانی و کوکتل) و کالباس (خشک و لیونر) و حجم اصلی فعالیت نیز بر تولید همبرگر متمرکز بود.
در سال ۱۳۷۰ برای توسعه فعالیتهای این مجموعه ، شرکت فرآوردههای لبنی کاله آمل هم بهمنظور تأمین بخشی از نیاز لبنی کشور در شهرستان آمل آغاز به کار کرد. این شرکت باهدف تولید محصولات متنوع لبنی با کیفیت بالا با استفاده از جدیدترین ماشینآلات و دانش فنی و عرضه آنها در سراسر ایران آغاز به کار نمود ، بطوریکه هماکنون برخی از تولیدات این شرکت را میتوان رقیب محصولات مشابه خارجی دانست. شرکت فرآوردههای لبنی کاله در پنج بخش محصولات پاستوریزه ، فرادما (UHT) ، پنیر ، بستنی و سس فعالیت خود را آغاز کرد.