شرکت کدبانو - دلپذیر
از جمله افتخارات شرکت کدبانو دریافت گواهی نامه های مدیریت و مهندسی صنایع غذایی صد برند برتر ، واحد تولیدی نمونه ، قهرمانان صنعت ، ایزو ، بسته بندی برتر ، قهرمانان صنعت 1387 و 1388 ، بهترین نام تجاری ، بیست برند برتر کشور ، سیب طلایی ، دکتر هدایت ، مدیریت بازاریابی ، مدیریت فروش و جایزه کیفیت تامین کننده برتر می باشد.
شرکت کدبانو امیدوار است با گسترش روزافزون سطح تخصصی در کادر علمی و فنی و تلاش جمعی کارکنان زحمتکش ، در جهت بالا بردن مستمر کیفیت محصولات خود و جلب رضایت مداوم بیشتر مصرف کنندگان محصولات دلپذیر ، گام های موثرتری بردارد.
شرکت کدبانو مجموعه متنوعی از محصولات غذایی را با برند دلپذیر ، به بازار عرضه نموده که علاوه بر توزیع کالا در داخل کشور ، تولیدات خود را به کشورهای اروپایی ، آسیایی و آسیای میانه نیز صادر می نماید. رشد مداوم فروش سالیانه داخلی و خارجی نشان از کیفیت بالا و محبوبیت تولیدات این شرکت در میان مصرف کنندگان دارد.
تاریخچه شرکت کدبانو
شرکت کدبانو ، تولید کننده محصولات دلپذیر ، در سال 1328 فعالیت خود را در زمینی به مساحت 17500 متر مربع واقع در 57 کیلومتری شهر تهران و در حومه شهرستان کرج آغاز نمود.
در بدو تأسیس فعالیت این شرکت تنها در زمینه تولید چند نوع کمپوت و مربا خلاصه می شد. با گسترش فعالیت های شرکت برای اولین بار در ایران ، موفق به تولید مربای بدون قند شد و تولیدات دیگری نیز از قبیل انواع سس های سرد (مایونز و سس های سالاد) ، سس های گرم (انواع کچاپ تند و معمولی) و انواع محصولات کنسروی غیر گوشتی (مایه ماکارونی ، خوراک لوبیا چیتی و غیره) نیز به تولیدات این شرکت اضافه شد.
در سال 1389 طرح کارخانه جدید به منظور افزایش حجم ، نوع و ارتقاء کیفیت تولید توسط هیأت مدیره شرکت در زمینی به مساحت بیش از 120 هزار متر مربع در منطقه کردان تعریف گردید که علیرغم شرایط بین المللی حاکم ، این طرح طی مدت 30 ماه با حجم سرمایه گذاری بیش از 2000 میلیارد ریال به بهره برداری رسید. طراحی اولیه سایت توسط مشاوران ایتالیایی انجام و سپس توسط مشاوران ایرانی نهایی شد.